Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Барање играчи за рп

Joined
Apr 2, 2020
Пораки
6
Сакам да рпаме LSFD, вчера разгледав онака на LSRP како рпаат FD некои видеа и знам како одат работите.
Ајде барем уште 2ца,да биде малку интересно,ќе си ги поделеме ранковите и ќе рпаме.
Иначе еве еден nigga 😂 за мотивација:

Има и други разгледајте по YouTube ајде,знаеме се од DW Patrick_Sutton Slash_Bash поранешен MD рпав
 

an autumn leaf

Адвокатот на Ѓаволот
Staff member
Administrator
Joined
Dec 4, 2019
Пораки
14
Прашај го Pforzheim он почна ама немаше играчи напиши му ПМ.
Би дошол ама на многу организации помагам неможам да стигнам сегде искрено.
 
Top Bottom