Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Барање унбан Salvatore Galucci

Status
Not open for further replies.

manasko

Civilian
Joined
Mar 26, 2020
Пораки
17
Ин-гејм име: -Salvatore Galucci

Дата на бан: -28.03.2020
Време на бан: -20:00
Причина за бан: - не знам.

Објаснение што се случило: - Бев да работам карго дилер на пристаниште (стара арм) запалив колата тргнав накај градот (банката) и наеднаш глеам сервер колузд д конекшн , дека сум баниран http://prntscr.com/rohlbs http://prntscr.com/rohlj3

ДА МИ СЕ СРЕДИ ПОД ИТНО 2 ДЕНА ЦЕЛИ РАБОТАМ НА КУТИИТЕ ЗА КОЛА И КУЌА , КОЛА КУПИВ, СОБРАВ И ЗА КУКА ОДМА УНБАН И ДА СИ СРЕДИТЕ АДМИНОВ.
 

Komso

Newbie
Joined
Mar 19, 2020
Пораки
1
Тоа е буг, не си баниран можеш повторно да се конектираш.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom