Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Бизнис Апликации Отворени

Status
Not open for further replies.

Rocksteady

Staff member
Server Manager
Joined
Nov 20, 2019
Пораки
109
Доколку сте заинтересирани да аплицирате за отварање на бизнис, ве замолуваме претходно да ги прочитате Бизнис Правилата. Бизнисите кои веке се започнати со својот девелопмент IC ке бидат ставени како пример за сите други бизниси кои треба да се отворат.

Пред да аплицирате за бизнис, ве молиме да го испратите следниот формат:

Бизнис апликација - [Име на бизнисот]

Сопственик на бизнисот: (Име на играчот што ке биде сопственик)
Дали бизнисот ке биде поврзан со некоја факција? (Доколку да, ве молиме да го напишете името на факцијата и вашата позиција во истата)
Членови на компанијата: (Листа на членови кои се веќе вработени во компанијата)

Име на компанијата: (Официјално име на компанијата)
Тип на компанијата: (Што работи вашата компанија и какви услуги врши)
Локација на компанијата: (Прикачете слика од локацијата на компанијата)
Дали компанијата е веќе основана: (Прикажете теми или слики од roleplay активности околу компанијата)
Како планирате да ја водите и развивате компанијата: (Прикажете основен начин како ке се развива компанијата и што ке придонесе таа на серверот)
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom