Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Бизнис апликација - Little Mexico [ACCEPTED]

Status
Not open for further replies.

miloye

Civilian
Joined
Mar 26, 2020
Пораки
28
Бизнис апликација - [Little Mexico]

Сопственик на бизнисот: (Miguel Enriquez)
Дали бизнисот ке биде поврзан со некоја факција? Ел Корона Флорес 13
Членови на компанијата: ( Мiquel Enriquez; Martina Enriquez - неговата жена ( замислен карактер )

Име на компанијата: (Little Mexico)
Тип на компанијата: (Што работи вашата компанија и какви услуги врши): Бар, продажба на пијалоци и храна, маса за билијард.
Локација на компанијата: ( ; ; )
Дали компанијата е веќе основана: (Не)
Како планирате да ја водите и развивате компанијата: Барот е отврорен пред се да се направат пари кој подоцна ќе ни помогнат во развивањето на факцијата, ќе биде и збирно место за членови на факцијата. Ќе биде класичен бар во мексикански худ каде што ќе се препродава дрога и сл.
 
Last edited:

an autumn leaf

Адвокатот на Ѓаволот
Staff member
Administrator
Joined
Dec 4, 2019
Пораки
14
Апликациите за бизнис се затворени од 01/04/2020 (7 AM). Апликацијта ке биде одбиена/замрзната до следните апликации.
 

an autumn leaf

Адвокатот на Ѓаволот
Staff member
Administrator
Joined
Dec 4, 2019
Пораки
14
Апликација одмрзната/отклучена. Ке биде даден одговор.
 

an autumn leaf

Адвокатот на Ѓаволот
Staff member
Administrator
Joined
Dec 4, 2019
Пораки
14
Апликацијата е прифатена. Провери други бордови за да креираш досие итн.
Побарај го Jerome_Arpino (veskov) ili Thomas_Barnett (SteelMan) за креирање на бизнисот ингејм.

Have fun (✿◠‿◠)
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom