Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Брутално убиство во градот

shlog

Civilian
Joined
Dec 5, 2019
Пораки
11

НАЈНОВИ ВЕСТИ: По пријавен случај од случаен минувач, пронајдено е мртво тело во темен сокак во Montgomery. Според информациите од Шериф одделението, станува збор за брутално убиство, каде што телото после било запалено.

Од: Veronica Reddington, експерт за организиран кримнал и убиства.
29/03/2020
View attachment 452
Во Сабота во доцните часови ни пристигна информација за која сеуште сме запрепастени.
Од одделението за организиран криминал и убиства ни пријавија дека пронашле мртво тело.
Според информациите добиени од нив, телото е измачувано а подоцна запалено, никакви траги нема во околината, но според изјавата на детектив Murphy со сите напори се трага по сторителите на делото.
Прочитајте ја неговата изјава:
" Ова што се случува ги поминува сите граници, неверојатно какви монструми шетаат тука!
До сега сме немале ваков случај, најверојатно станува збор за пресметка помеѓу две организирани групи.
Работиме со сите напори да стигнеме до било каква информација, доколку знаете нешто слободно пријавете на 911!".
 
Top Bottom