Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Мислење

Brookside

Staff member
Administrator
Joined
Nov 21, 2019
Пораки
15
Како сте задоволни со сегашните информации кој ги имате околу серверот? ( скрипти / мапи итн..)
 

sharenkovski

Staff member
Joined
Nov 23, 2019
Пораки
24
Јас лично сам задоволен.
На играчите шо им пишам на чат да се регистрират и следат викат оти нема доволно новости/слики од серверо.
 

Philip Manca

Gangster
Joined
Nov 23, 2019
Пораки
147
Мое мислење е дека треба да се претстават повеќе скрипти за да не мотивираат повеќе.

-Не дека не сме мотивирани. 😀
 

Pforzheim

Staff member
Joined
Nov 23, 2019
Пораки
141
Јас лично сам задоволен.
На играчите шо им пишам на чат да се регистрират и следат викат оти нема доволно новости/слики од серверо.
Мое мислење е дека треба да се претстават повеќе скрипти за да не мотивираат повеќе.

-Не дека не сме мотивирани. 😀
Join на дискорд, тука имаме повеќе новости и sneak peaks! https://discord.gg/U9SM6W6
 

Kelav Kiro

Staff member
Administrator
Joined
Nov 23, 2019
Пораки
65
Мапите не ми се свиѓат освен таа за FD
 

SteelMan

Server Manager
Joined
Nov 20, 2019
Пораки
55
Јас лично сам задоволен.
На играчите шо им пишам на чат да се регистрират и следат викат оти нема доволно новости/слики од серверо.
Зачленет сум , но има новости од мапи само нема претставено скрипти , сепак треба нешто од нешто да се презентира.
Земено во предвид, фала на feedback-от.
 

Shady Ghost

Civilian
Joined
Nov 23, 2019
Пораки
28
Очекуам скинови и слични модови/скрипти поврзани со движење/изглед на карактер.
 

meow

proud cat father
Staff member
Server Manager
Joined
Nov 20, 2019
Пораки
73
Очекуам скинови и слични модови/скрипти поврзани со движење/изглед на карактер.
Секако.
Баш пред две минути работевме на тоа, ќе има посебни скинови и на сите тие ќе има посебен walk animation.
 

korisnickoime

Gangster
Joined
Dec 24, 2019
Пораки
41
искрено ја неам ништо видено, ќе разгледам се ингаме да ми е по интересно.
 
Top Bottom