Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Предлог за Токи Воки

Bojan Lukic

Civilian
Joined
Jan 15, 2020
Пораки
22
Па имам еден предлог до вас да направите токи воки да се купува од продавница каде што ке може да креираш свој канал и ке можат да зборат пример повеќе припадници на некоја оформена организација наместо да користиш мобилен телефон подобро е да имаш вид на токи воки кој ке комуницираш со твојте луѓе на посебен канал со сите.
 
Top Bottom