Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Предлози за евенти - Прочитај пред да поставиш тема.

Status
Not open for further replies.

meow

proud cat father
Staff member
Server Manager
Joined
Nov 20, 2019
Пораки
73
Предлози за евент

Кога поставувате нов предлог за сервер евент држете се до правилата кои се наведени подолу. Пред да поставите одреден евент ве молиме да се информирате за се што е потребно, доколку имате додатни прашања пред да поставите нова тема, може да го контактирате тимот.

Правила пред поставување:
- Кога поставувате нова тема потребно е насловот на истата да биде извлечен од самата содржина на евентот.
- Објаснете го евентот во детали од почеток од крај и колку време во просек би траел.
- Кога поставувате предлог за евент потребно е да бидете свесни дека секогаш ќе има некој што ќе се обиде да го наруши мирот на играчите во текот на евентот.
- Колку лесно е да се наруши евент каков што предлагате?
- Дали евентот може да има траење од 1 час до 1 недела согласно со самата содржина и ефектот кој го има.
- Кои се барањата за да се исполни евент каков што барате или предлагате, дали ќе биде потребна асистенција од страна на админситрацијата, дали ќе биде потребна организација од страна на факциите и слично.
- Не одговарајте со коментари како "Браво, одлично" "Не е добро", туку давајте конструктивен одговор.
- Придржувајте се до правилата кои се веќе наведени за сите бордови на форумот, како и во овој.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom