Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Пријава на факции

Status
Not open for further replies.

meow

proud cat father
Staff member
Server Manager
Joined
Nov 20, 2019
Пораки
73
Пријави факција
Било какви прашања, замерки или коментари може да се испратат до надлежниот за пријавени факции @TrajkovG и @Vadka.

Сите пријави за официјални и не официјални факции треба да бидат испратени само доколку е прекршено некое правило за факции во кое се вклучени повеке членови од факцијата. Имајте во предвид дека не секогаш еден член ја претставува целата факција и секој ESRP прекршок (DM, PG, MG итн), треба да е испратен во Пријави Играч секцијата прво, освен ако не се повторува повеке пати против вас. Никогаш немојте да се двоумите да контактирате член од ФМ тимот доколку не сте сигурни дали да испратите пријава кон некој играч или факција. Доколку имате некаков проблем слободно можете да му испратите приватна порака на @TrajkovG со потенцијално прашање или дискусија што сте му го / ја испратиле на вашиот лидер во факцијата или друг лидер на факција.

Тимот на ФМ користи страјк систем кадешто има 3 страјка максимум. Доколку претходно вашата факција била предупредувана повеке пати и таа продолжува со истите работи, таа ке биде затворена. Во некој случаеви не се потребни 3 страјка, доколку прекршоците се големи.

Формат за илегални факции
Креирајте нова тема со форматот подолу. Ве молам да ги организирате и средите доказите кои се засновани на пријавата пред да го испратите форматот.

Ваша информација

In game име и име на факцијата: (Firstname_Lastname, Име од факцијата)
Тема од факцијата: (Линк од темата)


Репортнатите играчи
Име на форумот на лидерот на факцијата: Име на нивната факција: (Firstname_Lastname од лидерот на факцијата)
Тема од спротивната факцијата: (Линк од темата)

Тип на војна, доколку сте во некаква:
Активни договори, доколку има некакви:
Листа на инциденти:
Дата на инцидентите:
Објаснување (кои членови учествувале, што довело до инцидентот или инцидентите):

Докази:

Забелешки:

Дали сте испратиле слична или поврзана пријава во секцијата за пријавени играчи? Доколку е да, поставете линк:
Дали претходно пробавте да го решите проблемот со лидерите на факцијата, пред да испратите пријава? Доколку е да, што се случи?
Дали имате намера вие или вашата факција да го завршите конфликтот?

Белешки за легални факции
Испратете ги пријавите за легални факции до @meow и @SteelMan
Пријавите за легалните факции или лидерите на легалните факции немаат некој посебен формат, но мора секогаш да содржат детално објаснение за пријавата и доволно докази за истата. Нема лимит за што се може да се пријавува лидер или факција се додека има доволно и добри докази. Ваков тип на пријава обично трае повеке време и затоа ве замолуваме да бидете трпеливи кога ке се одлучите да испратите пријава. Иако не може да гарантираме целосна анонимност, ние ќе се погрижиме да го прилагодиме ова барање.
 
Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom