Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Пријавувам Bug - Возила на LSFD

Joined
Apr 2, 2020
Пораки
6
  • Име и Презиме(иг): Patrick Sutton
  • Објаснување: Многу често возилата не се на паркинг местата,изместени се,а никој ги нема возено. Веројатно од самиот сервер ги spawn нешто грешка. Еве на сликата има како се.
  • Слики:
 

SteelMan

Interconn Support
Joined
Nov 20, 2019
Пораки
78
Ќе биде средено, до подлогата на мапата е.
 
Top Bottom