Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

(( Формат и правила ))

Status
Not open for further replies.

SteelMan

Server Manager
Joined
Nov 20, 2019
Пораки
55
Ова е IC огласник кој се однесува на купување и продавање на добра. Со цел полесна класификација треба да ставете префикс во насловот дали Купувате/Продавате + што купувате продавате.
Пример за наслов: [Купувам Автомобил] (марка - овај дел може да биде и празен)

Форматот е следен:

Што продавате/купувате:
Краток опис:
Слики:
Контакт (email):
Цена (може да биде негоцијална или фиксна). Понуди се исто така дозволени.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom