Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Branko

Branko

Staff member
Administrator
Joined
Nov 22, 2019
Пораки
24
Better late than never. ¯\_(ツ)_/¯

Здраво, јас сум Branko. Играм од прв опен, отворив некои факции за кои не се гордеам гледајќи назад. Играв на dw и lsrp од 2015 па натаму. Постигнав минимален успех на лсрп поради мојата неактивност и незаинтересираност. Преферирам банда симулација, црнечка во мојот случај. Од скоро почнав да се занимавам со правење скинови. Админ 1 ќе сум во игра, па ќе се гледаме.
 

Rocksteady

Staff member
Server Manager
Joined
Nov 20, 2019
Пораки
109
Мојот личен и персонален МОДЕР!
 
Top Bottom