Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Dominic Lazano

DACI

Civilian
Joined
Nov 23, 2019
Пораки
21

Dominic Lazano(десно)


Dominic Lazano 19годишњак кој живее во North East Los Santos кај Jefferson Motel, Мексиканец по потекло,неговите родители се доселиле кога сеуште тој бил мал,па така тој го продолжил детството во Los Santos,по загинувањето на неговите родители,кој се наоѓале во погрешно време на погрешно место,тој останува сам со неговиот брат,но за негова несреќа кога тој наполнил 18години неговиот брат умрел од канцер па тој останал сам,трошејки ги парите кој му ги оставил неговиот брат останува без пари,па преку негов пријател се приклучува во бандата Toonerville Rifa 13,влегува како инсајдер во неа,напочетокот е малку малтертиран,но во голема рација биле уапсени голем број на припадници на бандата,Dominic тој ден неизлегол на улица,па од страв останал дома неколку месеци.На неговиот 19ти роденден излегува од дома и започнува да ја издигнува Toonerville Rifa 13 како и претходно.
 
Top Bottom