Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Items/objects

CHIEF AGL

Gangster
Joined
Dec 21, 2019
Пораки
50
Со оглед на тоа што симулирам продуцер немам доволно услови за реализација на некој идеи.
Имам потреба да ми се сетне куќа во која ќе има items/objest со кој ќе можам да симулирам.


Потребни ми се овие items/objects кој се модирани. Истите ги имате во линкот подолу
и целосен опис како и каде треба да се стават.
Download link: https://www.upload.ee/files/11401449/Producer_Equipment.rar.html

Линк од мојата симулација: http://es-rp.mk/index.php?threads/on-road-to-the-dream.352/
Доколку има потреба да потполнам формулар, обратете ми се PM.
 
Top Bottom