Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Kobe Bryan 1978 - 2020

shlog

Newbie
Joined
Dec 5, 2019
Пораки
8
Black Mamba
20 season career
5 time nba champ.
2 time nba final mvp
MVP (2008)
18 time all star
4 time nba all star mvp
15 time all nba team (11 first, 2 second, 2 third)
12 time all defensive team (9 firs, 3 second)
2 time nba scoring champion (06, 07)
nba slam dank contest champion
2 olympic gold medal

и све тој на страну, идол на много људи
дел од детство
за много људи GOAT
 

Matt_Haller

Newbie
Joined
Jan 26, 2020
Пораки
4
Плачев сабалјето ко видов една слика а и од NBA играчите ко ја фрлија топката и не му се играше.
 

Savage

Staff member
Administrator
Joined
Nov 22, 2019
Пораки
78
Нека му е лесна земјата и на него и на сите што беа со него во тиа хеликоптер.
Многу луѓе ги шокира веста за неговата смрт, во хеликоптерот покрај Коби биле и неговата ќерка, некој негов пријател ваљда му заборавив име кој тренирал нешто бејзбол, човек околу 45 години, неговата жена, неговите 2 деца, мислам дека имаше уште жртви.
 
Top Bottom