Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reddit: Полициски службеници паркират на места за работници во Пицеријата.

SteelMan

Server Manager
Joined
Nov 20, 2019
Пораки
55
(( би било добро да посочиш каде се наоѓаат сликите - пр. социјални мрежи, форум или слично ))
*Thomas Barnett налетува на постот скролајки низ разни форуми.
Username: Barnett89
Коментар: Си се збунил малце? :unsure:. Единствено смешно овде е твојата објава.
 

Marquezz

Civilian
Joined
Dec 6, 2019
Пораки
21
* Одговара на коментарот на Barnett89
Username: RiCo
Reply: Местото каде што се паркирани крусиерите е паркинг за вработените во Пицеријата
ако не се лажам....
 

Kevin4o

Gangster
Joined
Dec 23, 2019
Пораки
33
Username: Kevin4o
Коментар: Добри се добри, важно ќе ја водат државата напред
 

V E L E

Gangster
Joined
Nov 22, 2019
Пораки
42
*Dornell Cousette scrolla po Reddit dodeka patrolira so negoviot partner. *

Username: BehindTheBadge
Коментар: Што ако е emergency? Btw цел град паркира на тој паркинг и никој не му смета.
 

Pforzheim

Staff member
Joined
Nov 23, 2019
Пораки
141
*Cameron Fletcher go pronaogja postot na reddit.

Username: Fletcher431
Коментар: ,,Паркинг за купувачи“, не е паркинг за вработени, можеби биле на пауза.
 

annonymous

Staff member
Administrator
Joined
Nov 23, 2019
Пораки
21
*Matthew McNulty scrolla niz Reddit naletuvajki na postot*

Username: HotCop570
Коментар: Не сите луѓе се за социјални мрежи, колку само прост излегуваш на крајот со оваа.. 🤭
 

velja/\/oski

Gangster
Joined
Nov 23, 2019
Пораки
59
*Kanye Lorenzo skrolajki naletuva na postot na reddit.*

Username: LetsBeCops
Коментар: Што ако некогаш тебе итно ти притреба полиција и каснат пола час барајќи паркинг? Пак ли ќе ставаш вакви глупости? Без да знаете за што се работи не објавувајте, со вакви глупости до центар на внимание не се стигнува.
 
Top Bottom