Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Server changelog

SteelMan

Interconn Support
Joined
Nov 20, 2019
Пораки
78
(27/03/2020)
 • Додадени +скинови.
 • Додадена РП атмосфера (environment мапи).
 • Средени бугови со мапи.
 • Среден буг со /setspawn 3 (Rented House).
(28/03/2020)
 • Средени скинови, додадени нови (вклучвајки /uniform PD).
 • LSPD /mdc среден.
 • LSPD /spikes се поправени.
 • BMX е ставен достапен за сите!
 • XMR Radio - /setstation средено.
 • Патарините се средени.
 • Заштита од читери надоградена.
 • Додадени нови мапи.
 
Last edited:

pecula

Staff member
Developer
Joined
Mar 27, 2020
Пораки
10
(01/04/2020)
 • Додадена командата /stanari за да видете кој ја рента вашата куќа.
 • Средени командите /fine, /payfine, /fines.
 • Paycheck зголемен - Level 1-3 (1000$)
 • Средени бугови.
 

pecula

Staff member
Developer
Joined
Mar 27, 2020
Пораки
10
(02/04/2020)
 • Додадена команда /setstyle - со оваа команда можете да ја сменете анимацијата на ДВИЖЕЊЕ, ЗБОРУВАЊЕ и ТЕПАЊЕ.
 
Top Bottom