Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Strawmen Agreement [CLOSED]

Status
Not open for further replies.

Veskov

Staff member
Faction Manager
Joined
Nov 22, 2019
Пораки
69
Апликација за Strawmen
Доколку не добиете одговор во наредните 3 дена сметајте дека вашата апликација е одбиена.

Услови:

- Играчот да не биде казнет поради прекршување на правила и да има чисто досие кај администратори изминатиот месец.
- Да не сте член на официјална факција која има фабрика и продавница за оружје или на некој ваш карактер.
- Доколку аплицираат два играча од иста факција, а таа факција е помала нема да им биде дозволено на двајцата да бидат Strawmen.
- Вашите апликации мора да бидат реалистични, а вашите карактери добро изградени во текот на ролеплеј.

Со аплицирање за Strawmen прифаќате погоре наведените правила и доколку ги прекршите следните да бидете исфрлени:

- Смените име на вашиот карактер.
- Казнети сте од администратор(jail или ban) поради прекршување на некое правило во зависност од ситуацијата.
- Ги задршувате оружјата во ваша факцијата или не успевате да ги дистрибутирате.
- Ги дистрибутирате врз OOC однос со некој играч, а не IC.
- Слабо ролеплеј и лоша замисла за дистрибутирање на оружјата.
- Лажете во апликацијата за Strawmen.

Апликација:
Code:
Име и презиме на Strawmen:

Дали припаѓате на факција(ако ДА, наведи која):

Зошто сакате да симулирате Strawmen?:

Како планирате да симулирате дека ги добивате оружјата?:

Како планирате да ги складирате оружјата?:

Како планирате да ги дистрибуирате оружјата?:
Апликациите може да се испратат по приватна порака до Veskov или Virus.
По вашето аплицирање ве молиме да биде трпеливи и да ја очекувате одлуката на Faction Management на ESRP.
 
Last edited:

Veskov

Staff member
Faction Manager
Joined
Nov 22, 2019
Пораки
69
Апликациите ќе бидат отворени до 31/3/2020 до 18:00 часот.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom